5.7.11

Kisakausi avattu!


Lauantaina sain vihdoinkin kesän kisakauden avattua, kun osallistuin pikamatkan sm-kisoihin Kokkolassa. Matkathan ovat 750m uintia, 20km pyöräilyä ja lopuksi vielä 5km juoksua. Kovavauhtisia harjoituksia ei ole tullut juuri tehtyä, mutta kaikkien talven ongelmien jälkeen oli tosi mahtavaa ylipäätään olla lähtöviivalla!

Uinnin startti oli aika kaoottinen ja vetäisin muutaman kerran kunnolla vettä keuhkoihin. Keskeyttäminenkin oli lähellä, kun uinnista ei tullut yhtään mitään. Pitkän kellumisen jälkeen sain kuitenkin uintirytmistä pikkuhiljaa kiinni, ja loppupuolisko uinnista meni ihan hyvin: sain jopa pari oman sarjan kilpailijaa kiinni, vaikka alussa ajattelin, että kisa loppui jo ensimmäisen sadan metrin jälkeen. Uintiaika oli 14:39. Ilman alkumatkan sähläyksiä uintiaika olisi ollut todennäköisesti alle 13 minuuttia...

Vaihdot menivät tällä kertaa ihan hyvin, mutta pyörä ei vain lähtenyt toivotulla lailla liikkeelle enkä saanut sykettä nostettua lähellekään kisasykkeitä. Tuuli oli reitillä aika kova ja fiilikset vähän hukassa surkean uinnin jälkeen. Pyöräilyaika oli 34:15.

Juoksussa näkyi selvästi se, että juoksulenkkejä on tullut tehtyä alkukesällä aivan liian vähän. Jotenkuten sain kuitenkin jonkinlaista juoksuvauhtia pidettyä yllä, mutta sykkeet olivat edelleen matalat. Juoksuaika oli vaatimaton 22:45.


Uinnin startti oli jälleen kerran aika kaoottinen.


Säpinää vaihtoalueella.


Pyörä-juoksuvaihtoon saapuu hän.


Juoksentelua siellä jossain.


Juomatauko!

Ei kommentteja: